Als je gebruik maakt van vastgoedbeheer, https://cityestate.nl/  besteed je het beheer van jouw vastgoed uit aan een professionele beheerder. Een vastgoedbeheerder als 365Beheer is als het ware een tussenpersoon die werkzaam is namens de eigenaar van de woning. Binnen het vastgoedbeheer bestaan vele vormen van dienstverlening. Zo is er commercieel beheer, financieel beheer en technisch beheer. Zowel particuliere vastgoedeigenaren, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en institutionele beleggers maken gebruik van deze diensten.

Verschillende mogelijkheden van beheer
Bij vastgoedbeheer komt een hoop kijken. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken over administratie, financiën en technisch onderhoud. Waar jij ondersteuning bij nodig hebt bepaal je zelf. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat iedere vastgoedeigenaar of verhuurder specifieke wensen en behoeften heeft. Stel jouw vastgoedbeheer daarom flexibel samen uit ons ruime aanbod carrier modules voor huurpanden. Zo betaal je nooit voor iets wat je niet gebruikt. Hier een greep uit de mogelijkheden:

Technisch beheer
dekt het (technisch) onderhoud aan de woning. Maak je geen zorgen meer over reparatievragen van je huurder en de afhandeling daarvan. Dankzij een slimme aanpak kunnen wij kosten besparen op onderhoud.

Meer over technisch vastgoedbeheer
Financieel beheer
geen omkijken meer naar de administratie rondom de verhuur van je woning. Wij zorgen dat de huur tijdig wordt geïnd, voeren wijzigingen door in huurovereenkomsten, zijn het aanspreekpunt bij administratieve zaken en adviseren omtrent marktconforme huurprijzen.

Meer over financieel vastgoedbeheer
Commercieel beheer
samen met onze companions helpen we je bij de zoektocht naar de perfecte huurders. Wij gaan leegstand tegen, vinden very quickly nieuwe huurders en screenen deze. Samen met jou bepalen we de nieuwe, marktconforme huurprijs.

Meer over commercieel vastgoedbeheer
Waarom vastgoedbeheer uitbesteden aan 365Beheer?
Maatwerk – ons plan van aanpak is op maat gemaakt voor elk mission. Kies voor volledig uitbesteden of afname van losse diensten. Wij bieden alle mogelijke vormen van vastgoedbeheer.
Innovatief – alle informatie over jouw vastgoed(portefeuille) in één overzichtelijke on-line device. Betrouwbare rapportages die volledig geënt zijn op jouw behoeften. Zo heb jij 24/7 on line inzage in de huuradministratie, financiële overzichten, leverancierscontracten en inspectierapporten.
Landelijke dekking – wij bieden onze klanten een landelijke dekking. Verspreid over Nederland hebben wij meer dan 30 servicepunten met veel regionale kennis. Zo kunnen wij op ieder moment en snel jouw beheerstaken oplossen.
Persoonlijk – het is voor ons erg belangrijk dat jij je prettig voelt bij onze samenwerking. Daarom krijg je altijd één significant contactpersoon. Iemand die met je meedenkt en klaar staat wanneer nodig. Echte betrokkenheid dus.
Korte lijnen – de brede kennis van de vastgoedmarkt van ons crew en onze maintain bereikbaarheid maken dat we altijd adequaat kunnen handelen. Of dit nu is bij het afhandelen van calamiteiten of het slender inkopen van offerings, met 365Beheer bespaar je tijd en geld.
Goed beheer, voor ons geen complexe opgave
Met 365Beheer ben je verzekerd van professioneel beheer, gericht op het behalen van optimaal rendement van jouw vastgoed. Voor zowel verhuurder als huurder staan wij klaar met o.A. Volledig technisch, financieel en/of commercieel beheer. Neem gerust touch met ons op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie!

By muni40

Leave a Reply

Your email address will not be published.